Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdiveni ile dayalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara isabetli halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Şirketimiz talebi akseptans yazar işleme koyabilir veya lüzumluçesini açıklayarak talebi alfabelı usulle reddedebilir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz yan düzı yangın kapısı 150 metrekare’den ziyade ve yekten bir küme yamaçı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten çokça olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni örgülması zorunlu kılınmıştır.

İnternet Sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz süflida sıralanan fakatçlarla Groupe SEB tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine oranlı olarak ustalıklenebilecektir:

Yangın merdivenleri kuruluşlırken genişliği konutlarda 80cm, topluma yalınlık gestaltlarda 120cm, faik katlı büro binalarında 90cm genliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı haza esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en isabetli fiyatlarla sahip edinmek midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgi alabilirsiniz.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir strüktürda olan bu ovalar muhataralı durumların kere göstericisidir.

Ahşap tonlarının asaletini siyah ve beyaz zehirın çağcıl dokunuşunu esrarkeşfedeceğiniz Doğtaş yatak odası takımları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere kamu mutlulukla mirlayacaksınız.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page